AGENDA 21 AL CICLE INICIAL

jueves, 3 de abril de 2014

Els alumnes de Cicle Inicial estan participant en un projecte de reducció de residus patrocinat per l'Ajuntament de Barcelona anomenat "Embolcalls+Sostenibles". 
Aquesta iniciativa, plantejada des d'Agenda21 Escolar, pretén reduir la utilització d'embolcalls d'un sol ús (paper d'alumini, film...) als esmorzars escolars. 
En agraïment a la participació dels nostres alumnes, l'Ajuntament ha regalat als nens i nenes de Cicle Inicial i a les mestres un embolcall molt especial: una Bosseta personalitzada pels nostres esmorzars. Per treballar la conscienciació ecològica dels nostres infants, al passadís hi ha penjat un mural amb informació sobre què és i què poden aconseguir si utilitzen la Bosseta cada dia als seus esmorzars. 
A més a més, han fet un petit jardí de llegums que cuiden i observen cada dia, i que els ajuda a comprendre que amb cura, dedicació i responsabilitat podem fer del nostre món un món més verd. 
Si voleu conèixer més coses del projecte d’Agenda21 Escolar podeu consultar la seva Web.
 
Escola Santa Maria dels Apòstols © 2015 | escola@smapostols.org - Rambla Prim 146-152 - 93 314 90 11 - 08019 - BARCELONA