VISITA A LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA

jueves, 3 de diciembre de 2015

L’alumnat de 2n bat. A i 2n bat. B ha passat el matí a la Universitat Pompeu Fabra, concretament al Campus de la Ciutadella. Ens han reunit en una aula on habitualment fan classe, avui, però ha estat per a nosaltres. La guia ens hi ha explicat tots els graus que ofereixen i alhora les sortides professionals que tenen cadascun. Una explicació intensa i detallada.
L’alumnat ha tingut ocasió de preguntar els dubtes que els anaven sorgint al llarg de l’exposició. La pregunta més freqüent: quina nota de tall cal per entrar a medicina, humanitats, dret, comunicació audiovisual, enginyeria biomèdica... La conclusió que n’han tret és que cal estudiar i esforçar-se moltíssim per assolir els objectius que es proposin.

Després un petit recorregut pels patis, passadissos, aules... i així observar els alumnes com rebien les classes. Tal com ho faran els nostres alumnes en un futur no massa llunyà.

N’hem sortit més il·lustrats i més saberuts.

 
Escola Santa Maria dels Apòstols © 2015 | escola@smapostols.org - Rambla Prim 146-152 - 93 314 90 11 - 08019 - BARCELONA