CAI - TALLER DE VALORS HUMANS

miércoles, 20 de enero de 2016

Dimecres passat, 13 de gener, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà  en Cures Auxiliars d'Infermeria (CAI) van realitzar un taller sobre "Valors Humans" a càrrec de l'associació "No som invisibles". Al taller van participar persones amb paràlisi cerebral que comencen a ser un referent en el discurs sobre els Valors i els Drets Humans.
Alícia, la coordinadora, ens va parlar una mica de les seves vides, Nico (73% de discapacitat) parla sobre la Solidaritat i la importància del treball en equip, JR (70% de discapacitat) parla del sentit de l'humor i la importància de ser optimistes i veure la part positiva de les coses, Marimar (93% de discapacitat) parla sobre la importància de conèixer-se i ser un mateix, Analia (86% de discapacitat)  és única abordant el respecte i la tolerància cap a la diversitat,  Luis (80% de discapacitat) ens convida a ser més compromesos i Chema (94% de discapacitat) creu bàsic parlar de la importància de l'esforç  i de la superació personal.
Va ser un taller molt motivador i alhora molt emotiu.

 
Escola Santa Maria dels Apòstols © 2015 | escola@smapostols.org - Rambla Prim 146-152 - 93 314 90 11 - 08019 - BARCELONA