SETMANA JOVE BATXILLERATS 2018

martes, 3 de abril de 2018

L'alumnat de Batxillerat ha començat la Setmana Jove. Cada dia una sortida, una aventura, nous aprenentatges i temps per conviure fora de l'aula.
Divendres 16 de març
Els alumnes han aprofitat un dia de sol esplèndit i ventet fresc per jugar a la platja del Bogatell: voleibol, futbol, córrer, prendre el sol o una petita remullada de peus. Un començament esportiu per la Setmana jove.

 

Dilluns 19 de març
2a Jornada esportiva a Jalpi Aventura, a Arenys de Munt, on els han reptat en l'entusiasme, esforç, equilibri, voluntat, ànim de superació, humor... i també cansament, fatiga, angoixa... Tot i així moltes ganes de riure i de passar-ho bé.Dimarts 20 de març
Els alumnes han passat el dia a Girona. Primer al Museu del cinema on han tingut l'ocasió de gaudir i conèixer l'evolució del cinema. El taller "Del 3D a la realitat virtual" els ha apropat a tècniques ja conegudes com la creació d'hologrames o la realitat augmentada entre d'altres.
Altres alumnes han fet un tomb per la ciutat de Girona. Han palpat i congeu indrets desconeguts per a molts.
Dimecres 21 de març
Alumnes de 2n de Batxillerat han visitat el Museu d'Història de Catalunya on han pogut reviure i ampliar els coneixements d'alguns moments de la història de Catalunya al llarg del segle XIX i XX: la indústria tèxtil, els moviments polítics, la formació de sindicats, la creació de l'IEC, els diaris i revistes de l'època... A més, han conegut un dels polítics i arquitectes: Puig i Cadafalch.
Han sortit del museu més savis i erudits.
Dijous 22 de març
Alumnes de 2n de Batx A i B han passat el matí al Recinte Modernista de Sant Pau. Una joia de l'arquitectura modernista, obra de Lluís Domènech i Monstaner. Construït entre el 1902 i el 19430, va ser la seu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau des del 1916 fins al 2009. És Patrimoni Mundial de la UNESCO des del 1997.
Va marcar una època des dels inicis - construccions hospitalàries, espai obert amb bells edificis aïllats que acollien els malalts... fins avui com un espai de divulgació històrica i arquitectònica i un Centre de Coneixement.


Divendres 23 de març 
Darrer dia de Setmana Jove: 1r i 2n de Batxillerat han assistit al passi de la pel·lícula Lady Bird als Cinemes Icària. Comèdia dramàtica on Christine - Lady Bird - encarna el paper d'una adolescent que lluita per no ser com la seva mare tot i que s'hi assembla molt...
Qui no l'hagi vist la hi recomanem.


 
Escola Santa Maria dels Apòstols © 2015 | escola@smapostols.org - Rambla Prim 146-152 - 93 314 90 11 - 08019 - BARCELONA